(Eno)Turisme

El celler cooperatiu d’Artés

Des de 1908

Capbussa’t a les profunditats del nostre celler. Sent la passió i la màgia de la cultura vinícola. Impregna’t de les aromes i matisos de cada glop de vi. Deixa’t seduir per les nostres experiències enoturístiques i descobreix la nostra història.

Play Video

Les parets, les tines i les bótes del celler són testimonis de la nostra història en el món del vi. El Celler Cooperatiu d’Artés recull la història de generacions de viticultors que se sentien i se senten arrelats al territori, a la pagesia i a les vinyes.

El nostre celler és testimoni d’anys de males collites i de produccions de vi escasses, però també ho és d’anys fructífers i de creacions de nous cupatges i nous vins. Tota aquesta experiència i els aprenentatges adquirits es poden tastar a cada gota, en cada copa i en cada ampolla del nostre vi.

La història del Celler Cooperatiu d’Artés no s’entendria sense el poble d’Artés ni la resta de cellers de la DO Pla de Bages. El nostre camí s’entrellaça inevitablement amb el seu i, tot i això, mantenim l’essència que ens caracteritza i ens fa únics.

Vam ser la primera cooperativa de l’estat espanyol a fer cava l’any 1949. Vam protegir la varietat de raïm picapoll el 1955. Hem impulsat un viver de cellers per preservar la cultura del vi i la nostra tradició vinícola. Treballem cada dia per donar a conèixer la màgia del món del vi.

Amb les nostres propostes enoturístiques descobriràs la nostra història de més d’un segle. Entendràs la dedicació, la paciència i l’esforç que s’amaga darrera de cada copa de vi. Aprendràs a tastar el paisatge de les nostres vinyes a través de cada copa de vi.

T’agradaria endinsar-te en les profunditats del nostre celler centenari? Vols escoltar les històries antigues i els secrets enterrats que amaguen les gotes de vi? Si vols descobrir més de 115 anys d’art vinícola i els valors cooperatius del Sindicat, aquesta és la teva experiència enoturística al nostre celler. Gaudiràs d’un tast de 7 vins i caves, acompanyats de formatges i embotits de proximitat de gran qualitat.

L’activitat al Celler Cooperatiu d’Artés no s’atura mai. A banda d’organitzar les nostres pròpies activitats ens sumem i ens impliquem amb els actes que s’organitzen al municipi. Durant l’any fem moltes coses que et poden interessar: la Festa de la Verema, Fira ViBA, tallers, maridatges, concerts… Segueix-nos a les xarxes i no et perdis cap de les nostres propostes.

Sí, ho ha llegit bé: al Celler Cooperatiu d’Artés t’oferim la possibilitat de fer visites a mida. T’animem a contactar amb nosaltres per explicar-nos com seria la teva visita ideal. Què t’agradaria fer? On voldries fer el tast? Amb què us agradaria maridar els nostres vins i caves? Tu demana i nosaltres ens encarregarem de preparar la teva visita ideal!

Al Celler Cooperatiu d’Artés som molt de vermuts: són ideals per compartir amb la parella o amb un grup d’amics. Per això t’oferim dues opcions de vermut per compartir a l’Espai Artium. El Pack Duo inclou 2 vermuts, escopinyes, olives i patates per tan sols 12€. El Pack Premium hi afegeix embotits i formatges de proximitat per 16€.

Si ets dels que gaudeix amb un bon àpat, aquesta experiència és per a tu. T’oferim la possibilitat de descobrir pam a pam la història del nostre celler, deixar-te captivar per la màgia de vi, fer un tast de set dels nostres vins i gaudir d’un dinar en un entorn excepcional. Podràs escollir entre una fideuà o una paella, acompanyar-ho d’amanides de proximitat i rematar-ho amb un toc dolç a les postres. T’hem explicat que la xocolata Artium és irresistible? Si no ets de xocolata podràs escollir un músic. Opció vegana disponible.

Segells de qualitat